• Boka kostrådgivning

  Boka konsultation för kostrådgivning

  När du kontaktar mig får du skräddarsydda personliga råd som kan hjälpa dig att häva och lindra symptom vid autoimmuna sjukdomar, kronisk inflammation och allergier. Jag kan även hjälpa dig att komma tillrätta med viktproblem eller att komma igång med en hälsosam kost- och livsstil för att förebygga sjukdomar och främja en långsiktig hållbar hälsa.

  Enstaka timmar: 2900kr/h ex moms (jag har en kölista, ring/mejla så bokar vi en tid)

  Boka via telefon: 0708 90 2020 eller mejla: [email protected]

  Innehållet i min rådgivning bygger på de evolutionsmedicinska kost-, närings- och livsstilsprincper som jag är utbildad inom via Paleo Institute. Konsultation sker på telefon och mejl. Jag är specialiserad inom den autoimmuna kosten (AIP) och har idag coachat hundratals människor till att uppnå en bättre hälsa.

  Vad du får vid din första konsultation:

  1. Vi går gemensamt igenom en hälsodeklaration där vi kartlägger dina problem. Du berättar om dina önskemål och förväntningar.

  2. Jag lägger upp en plan tillsammans med dig som känns genomförbar. Du kan välja mellan den bredare antiinflammatoriska kosten eller den snävare autoimmuna kosten AIP. Jag förklarar skillnaden och vad jag rekommenderar för just dig. Jag tar hänsyn till matintolerans, sockerberoende och önskemål om vegetarisk kost.

  2. Du får recept, tips och råd samt en kom igång guide till din inbox.

  Efter du bokat mig för en första konsultation får du 50 % rabatt vid uppföljande konsultationer, alltså 1450kr/h ex moms.

  För tidbokning:

  Ring: 0708 90 2020 (vardagar 09.00 – 15.00)

  Mejla: [email protected]

  Mina konsultationen ska ses som komplement till annan medicinsk behandling.

  Om Cecilia Nisbet Nilsson

  • Lic. Kostrådgivare och hälsokonsult med över 5 års erfarenhet inom autoimmun läkande kost.
  • Medicin- och vetenskapsjournalist, utbildad via bl a Karolinska institutet.
  • Författare till 3 storsäljande böcker: Autoimmun Kokbok (2016), Den Läkande Maten (2017), Det Autoimmuna Köket (2019).
  • Har blivit frisk från symptom från följande sjukdomar via den autoimmuna läkande kosten: Psoriasis (svår), Psoriasisartrit (ledvärk i främst fingrar, tår och rygg), astma, IBS och allergier (pollen, damm, kvalster, stenfrukter). Idag är hon helt symptomfri och äter inga mediciner för dessa sjukdomar. Läs om Cecilias personliga resa från sjuk till symptomfri.
  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments