Kost för optimal hälsa och livsstil

   

  Lider du av kroniska inflammationer, krånglig mage, allergier eller autoimmuna sjukdomar? Vill du få hjälp att bli av med dessa symtom?

   

  Eller är du nyfiken på hur du bäst förebygger sjukdomar, besvär och förbättrar din allmänna hälsa?

   

  Då är vår medlemsklubb den perfekta starten på din resa! 🙂

   

  Bli medlem – 14 dagar fritt testa på 

   

  Låt oss berätta varför…

   

  1. I vår medlemsklubb får du tillgång till över 500 autoimmuna- och antiinflammatoriska recept som är speciellt framtagna för att hjälpa dig som lider av kronisk inflammation, allergi, magbesvär och symptom vid autoimmun sjukdom.

   

  2. Du får samtidigt tillgång till våra veckomenyer som består av  frukost, lunch, mellanmål och middag för att du enkelt ska komma igång med autoimmun kost. Veckomenyn uppdateras kontinuerligt varje vecka med nya recept från vår medlemsklubb.

   

  3. Du får även tillgång till vår AIP-Skola: där vi stegvis går igenom hur och varför det autoimmuna protokollet (autoimmun kost) kan hjälpa dig som har autoimmun sjukdom, allergi och inflammation samt vad du bör tänka på när du följer kosten.

   

  4. Du får tillträde till vår slutna Facebook-grupp ”Paleoklubben” där vi delar med oss tips och recept, har utlottningar och kul gemenskap.

   

  Vi uppdaterar ständigt klubben med nya antiinflammatoriska- och autoimmuna recept som fokuserar på att läka, reparera och främja en hållbar hälsa. Många av recepten kommer dessutom med pedagogiska instruktionsfilmer. Och samtliga recept är fria från gluten, mejerier, vitt socker och tillsatser.

   

   

  Vi hoppas att du som många andra ger vår medlemsklubb en chans och vi hälsar dig varmt välkommen att prova i 14 dagar – ingen bindningstid och ingen uppsägningstid 🙂

   

  Bli medlem – 14 dagar fritt testa på