• Kampanj slut i natt – Kokboken etta på topplistan!

  Tack vare vår sommarkampanj har vår kobok ”Autoimmun Kokbok – Läkande Paleokost” blivit etta på Bokus topplista för alla sålda böcker hos dem. Vi ligger före Jamie Oliver!! Skynda att köpa ett ex – kampanjen går ut vid midnatt idag den 30 juni.

  Skärmavbild 2016-06-30 kl. 11.46.36

  Tack alla som köpt boken och vi hoppas att ni får stor glädje av den! 

  Har du ännu inte köpt ditt ex så pågår kampanjen fram till midnatt idag den 30 juni så det är bara att passa på! Gå in HÄR och ange koden ”sommarpaleo” för rabatt på 30 kr samt fri frakt för privatpersoner.

  Har du köpt boken så vore det kul om du ville lägga upp en bild på den eller på en maträtt du och hashtagga #autoimmunkokbok på instagram eller twitter.

  Det vore också kul att få en bild skickad till [email protected]

  Ha en fin dag!

  Cecilia

  Här skriver Kostdoktorn om vår bok!

  ”Är man nyfiken på autoimmun paleokost pågår just nu en kort sommarkampanj för boken Autoimmun kokbok – Läkande paleokost av Karl Hultén och Cecilia Nisbet Nilsson. I samarbete med Bokus.se erbjuds rabatterat pris och fri frakt för privatpersoner när man uppger koden ”sommarpaleo”.

  Så här skrev vi på Kostdoktorn i ett tidigare inlägg om boken:

  Lider du av autoimmun sjukdom, allergier eller inflammationer i kroppen? Det finns intressanta teorier om hur dessa sjukdomar kan påverkas av kosten. Många upplever stora förbättringar på så kallad ”autoimmun kost”, även om det ännu saknas säkra studier.

  För den som vill testa är det garanterat färre biverkningar än samtliga mediciner som annars används. Det kan därför vara väl värt ett försök för motiverade personer.

  Recensioner

  Kokboken har även fått mycket fina omdömen på Bokus, bl.a.:

  Den bästa av alla kostböcker, jag har läst allt i boken. Människan är skapad att äta denna kost. Vårt välbefinnande är viktigt!
  /M-L Lundström

  En bra informativ första-bok inom AIP. Innehåller både mycket enkla och lite mer ”avancerade” recept, allt från enklaste vardags till festliga tillfällen. Passar de flesta situationer och kunskapsnivåer med andra ord.
  /Emilsson

  En bra bok som framhåller de senaste rönen inom paleokosten och den läkande kosten. Trevlig och tydlighet i texterna. Riktigt bra kokbok!
  /Eva-Lotta Jörnulf.

  Sommarkampanjen

  Så här gör du: Gå in på www.bokus.se och beställ boken. Vid betalning skriv in koden ”sommarpaleo” i rutan där det står kampanjkod. Då får du 30 kr rabatt samt fri frakt. Boken har du i handen inom ca 2 dagar.

  Sommarkampanjen gäller alltså fram till den sista juni eller så långt lagret räcker och endast på Bokus.se.”

  Köp boken här!

  Autoimmun kokbok – Läkande paleokost

   

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments