Lider du liksom många andra av kroniska inflammationer, krånglig mage, allergier eller autoimmuna sjukdomar? Har du kanske andra problem med din hälsa och vill du ha ett friskare liv? Då har du kommit helt rätt!

   

  Du kommer nog bli förvånad över hur enkelt du själv kan påverka och successivt lindra och läka dina besvär.

   

  Läs om hur Stefan gick från smärta och sjukdom till ett förhållandevis friskt liv på bara några månader med hjälp av denna kost lite längre ner.

   

  Det handlar inte om några mirakelpiller utan ren och naturlig mat som vi har valt ut för att kroppen ska reagera så positivt som möjligt. Och det är inte bara Stefan som lyckats bli bättre – det finns nu tusentals personer som blivit helt symtomfria och läkta från sina besvär tack vare denna kost. Lite längre ner kan du läsa några fantastiska historier om hur autoimmun kost hjälpt!

   

  Vi har under mer än 4 års tid arbetat med att förbättra autoimmun kost och därigenom hjälpa andra människor. Vi insåg ganska snabbt att den information som fanns ofta var utspridd på många olika hemsidor och att nästan alla sidor var på engelska. Därför antog vi utmaningen att samla ihop all information på ett och samma ställe, där du kan få hjälp med precis allt du behöver. Vi har nu följt flera hundra personer och sett hur de lyckats att ta sig från sjukdom till symtomfrihet. Här berättar några av dem själva:

   

  Helena, 53 år (Hashimoto, histaminkänslighet, hosta)

  ”AIP har hjälpt mig att få tillbaka mycket energi. Jag har behandlats för Hashimoto i drygt tio år och det har varit en långsam process. När jag väl hade fått ”bra” värden med hjälp av levaxin och liothyronin så fanns fortfarande energilösheten och övervikten kvar. Jag utvecklade också histaminkänslighet och fick en hosta som höll i sig i ett och ett halvt år. Den ville inte ge med sig. Jag började med AIP i april 2018 och körde i cirka 60 dagar. Den första märkbara effekten var att hostan försvann på en dryg vecka! Nu introducerar jag ”gamla” ingredienser successivt och det går bra. Histaminkänsligheten är mindre påtaglig. Den största skillnaden är att jag gått ned cirka 10 kilo sedan i april och jag har i höst börjat träna igen – för att jag är sugen på träning för första gången på drygt tio år!”

   

  Stefan, 48 år (Bechterews)

  ”Jag blev diagnostiserad med Bechterews först vid 41 års ålder. Jag hade då sökt för min onda och stela rygg i nästan 20 år. Jag började äta antiinflammatoriska mediciner, men i slutet av 2016 hade dessa mediciner ingen verkan längre. Jag sökte information och fann då att många har blivit hjälpta av AIP-kost. Sagt och gjort så började jag strikt med denna kost den 1 januari 2017. Jag blev mycket förvånad då jag redan efter cirka en månad kände mig mycket bättre. Då var jag naturligtvis peppad att fortsätta. Detta resulterade i att jag fortsatt mådde bra, och jag lyckades även minska 15 kilo i vikt. Allt detta gjorde automatiskt att även träningsdosen ökade rejält. Efter cirka ett år återinförde jag bland annat vissa mjölkprodukter, men jag håller mig fortfarande borta från potatis, pasta, ris, bröd och ägg. Stelheten finns alltid där och kan ställa till problem vid stress, men smärtorna är nästan helt borta och idag tränar jag en hel del styrketräning och rörelseövningar.”

   

  Annie, 26 år (Endometriossmärtor)

  ”Jag började med AIP på grund av endometriossmärtor, speciellt från en stor cysta som satt på ena äggstocken. Under de första veckorna, när jag kände att smärtorna fortfarande var lika jobbiga, höll jag på att ge upp, men så, efter två veckor, började helt plötsligt de dagliga smärtorna avta. Min buk var inte längre alls lika svullen och jag behövde inte äta värktabletter– något jag i mer än ett års tid gjort dagligen. Det häftigaste var att det visade det sig att cystan hade krympt från 10 till 6,5 centimeter när jag var på kontroll! Jag har snart ätit AIP i 90 dagar och ska börja återintroducera. Hoppas att kroppen tar emot den nya kosten väl, annars får jag återgå till AIP ett tag till.”

   

  Dessutom är det vanligt att du upplever följande positiva effekter när du äter denna kost:

  • Ökad energi och bättre sömn
  • Viktnedgång vid övervikt
  • Friskare hy och bättre kvalitet på håret
  • Mindre ömhet och värk
  • Bättre kognitiv förmåga (minne, hjärndimma, etc)

   

  När du gått med i klubben så hjälper vi dig att komma igång med autoimmun kost genom att ge dig kostråd, information och tillgång till över 500 autoimmuna- och antiinflammatoriska recept (idag Sveriges största receptbank med autoimmuna recept). Du får även tillgång till fullständiga och löpande veckomenyer.

   

  Du kan komma igång med allt det här gratis idag. Efter 14 dagar kostar medlemskapet 99kr/mån och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap, även under gratisperioden.

   

  Gör som tusentals andra personer och påbörja din resa mot en hälsosammare liv du också.

   

  Bli medlem – 14 dagar fritt testa på 

   

   

  Just nu ingår en ”Kom igång med AIP”-guide när du blir medlem (värde 99kr) – informationen i denna guide har hjälpt många människor att komma igång med autoimmun kost och börja deras resa till ett friskare liv.