Meny

Kom igång med autoimmun läkande kost

God och enkel mat som hjälper mot autoimmuna sjukdomar, allergier, magproblem och kroniska inflammationer.

Testa vårt medlemskap gratis i 14 dagar. Därefter bara 199,00 kr/månad.

Kom igång med autoimmun
läkande kost

Här kan du bli av med symtom vid autoimmun sjukdom, kronisk inflammation, magproblem och allergi med hjälp av god och enkel mat.

Här kan du bli av med symtom vid autoimmun sjukdom, kronisk inflammation, magproblem och allergi med hjälp av god och enkel mat.

Testa vårt medlemskap gratis i 14 dagar. Därefter bara 199,00 kr/månad.

Vad den autoimmuna läkande kosten innebär

Autoimmun läkande kost, eller AIP (det autoimmuna protokollet) är en elimineringskost som är speciellt framtagen för dig som har besvär och sjukdomar kopplade till immunförsvaret. Kosten hjälper dig att bli av med matöverkänslighet och allergi, häva och ofta helt ta bort symtom vid autoimmun sjukdom, kronisk inflammation och IBS. Den hjälper också till att återställa den så viktiga bakteriefloran i tarmen.

 

I den här kosthållningen tar man under en tid bort allt som kan orsaka inflammation, irritera tarmen och bidra till en läckande tarm. Samtidigt tillför man nyttig och läkande mat och dryck. Målet är en hållbar och långsiktig hälsa!

 

Lär dig mer om den autoimmuna läkande kosten

Rödbetor

1000+ läkande recept

Välj och vraka bland över 800 AIP- och Paleo recept. Spara dina favoriter i en personlig lista.
Matlagning paj

Veckomenyer

Få tillgång till våra populära veckomenyer med läkande mat och tillhörande inköpslistor.
GemenskapSP

Gemenskap

Ta del av vår gemenskap där vi peppar och inspirerar varandra genom våra personliga resor.
Biffar med riv på zucchini, rödbeta och morot

Hur Autoimmun läkande kost hjälper dig

Hos oss får du tillgång till kost som dokumenterat hjälper dig att läka från autoimmuna sjukdomar, allergier och inflammationer. Vi har över 5 års erfarenhet och har hjälpt och coachat hundratals människor till ett friskare liv samt gett ut flera kokböcker med AIP. Du hittar massor med artiklar och inspiration i vår kunskapsbank.

 

Du får som medlem full tillgång till över 600 autoimmuna-, antiinflammatoriska- och paleolitiska recept samt våra populära veckomenyer som är fyllda med enkla och smidiga recept så du enkelt och effektivt kan komma igång direkt. Du får även tillgång till kompletta inköpslistor för varje vecka.

Veckomenyerna är enligt den autoimmuna kosten och är sammansatta så att alla ska kunna laga god och nyttig mat. Det är idag över 800 personer som aktivt följer våra veckomenyer och vi ser ständigt till att hålla dem uppdaterade.

600+ recept

Välj och vraka bland över 600 autoimmuna- och antiinflammatoriska läkande recept. Vi släpper 4 nya varje vecka! Gör dina klassiska favoriter i ny tappning!

Veckomenyer

Du får tillgång till våra populära veckomenyer som följer den autoimmuna läkande kosten, med tillhörande inköpslistor. De uppdateras varje vecka.

Gemenskap

Du får en inbjudan till vår slutna gemenskap där vi peppar och inspirerar varandra genom våra personliga resor. Ställ frågor och diskutera.

Du hjälper till

Ett av våra största mål är att alla ska få chansen till att återvinna sin hälsa från sjukdom, och genom att vara medlem hjälper du oss att nå ut till fler människor.

Vad våra medlemmar säger

"Har fibromyalgi och artros sedan flera år. Då sjukvården inte har någon större hjälp att ge har jag sökt andra vägar för att få lindring men det är först när jag hittade Swedish Paleos medlemsklubb som det känns som att jag är på rätt väg. Det händer saker i kroppen och även om jag fortfarande har smärtor så upplever jag att fibrodimman har lättat och att jag orkar mer. Uppskattar alla recepten men även informationen så att man får en förståelse om vad som händer i kroppen. Rekommenderar medlemsklubben till mina vänner. Ser fram emot ytterligare förbättringar under resans gång."
Britt-Inger
Medlem
"Jag hade ätit paleo innan men aldrig testat AIP. Jag började med strikt AIP för ett par månader sedan. Jag har lidit av svår psoriasis hela mitt liv, IBS och lidit mycket av mina ryggsmärtor pga av två diskbråck. Jag har blivit helt fri från min psoriasis, min IBS och känner knappt av mina ryggbesvär idag. AIP och medlemsklubben är det bästa som hänt mig. Jag har aldrig mått bättre och har dessutom fått en bättre livskvalité. Jag sover bättre, är piggare, gladare och får ut mycket mer av livet nu än innan. Jag rekommenderar medlemsklubben till precis alla jag känner och pratar om det jämnt för att jag tycker att hälsan är det absolut dyrbaraste och viktigaste du har och för att jag önskar inget att annat än att de jag älskar ska må bra och vara friska ❤️"
Angelica
Medlem
"AIP har fått mig må så mycket bättre och minskat mina kognitiva MS symtom. Jag har även fått mer ork vilket är underbart. Dessutom har vikten blivit mer normal. Gillar Swedish Paleos medlemsklubb för att den inspirerar mig och hjälper mig med goda recept."
Ancki
Medlem

Redo att komma igång?

Gör som tusentals andra gjort och börja läk dig med autoimmun kost redan idag.  Det är god mat och enkelt att komma igång.

VANLIGA FRÅGOR

Autoimmun kost som även är kallat det autoimmuna protokollet (AIP) är en strikt antiinflammatorisk kost som har till syfte att läka och lindra symptom för dig som har autoimmun sjukdom, allergi eller kronisk inflammation.

Kosten är således utformad för att läka och återställa din tarmhälsa. Och för att göra detta behöver man eliminera vissa råvaror ur kosten som har visat sig irritera tarmslemhinnan.


Efter det att du lyckats läka din tarm kan du successivt börja återintroducera mat som du uteslutit med målsättning att hamna på en paleolitisk- och antiinflammatorisk kosthållning.

Det är bara att hoppa in! Veckomenyerna uppdateras varje vecka, och du kommer också att se nästkommande vecka så du i lugn och ro kan förbereda dig. Du får även med inköpslistor på veckorna! Enkelt och smidigt.

Jajjamen! Vi har en sektion i vår kunskapsbank som heter AIP-Skolan. Den kan du följa för att enkelt komma igång med den autoimmuna kosten. Och det är många gånger lättare än vad du tror!

Det går absolut bra. Vill du ha en faktura går det bra att mejla oss. De perioderna vi har är antingen 3 månader, 6 månader eller årsvis. Vi skickar sedan ett mejl ett par veckor innan din prenumeration löper ut där vi frågar om du vill fortsätta.

Ja. Du kan säga upp ditt medlemskap när som helst, till och med innan din provperiod är slut. Avsluta precis när du vill.

Det går alldeles utmärkt! Vi har massor med superenkla och smidiga recept som är utformade enligt den autoimmuna läkande kosten. Våra veckomenyer har även ett fokus på just enkla och smidiga recept för att alla ska ha chansen att komma igång på ett enkelt och lättsamt sätt.

Ja, autoimmun kost består enbart av naturliga råvaror och är speciellt framtagna råvaror som hjälper till att läka din tarm. Kosten är därför helt glutenfri, mejerifri, sockerfri, nötfri, äggfri och utan tillsatser. Detta behövs för att din sjukdom ska kunna läka.

Detta är för att systemet ska kunna påbörja din prenumeration per automatik efter din gratisperiod är slut. Har du däremot sagt upp ditt medlemskap innan gratisperioden är slut kommer du givetvis inte att bli debiterad.

Har du några andra frågor eller funderingar kring medlemskapet? Skriv ett mejl till oss.