Meny

Kom igång med autoimmun läkande kost

God och enkel mat som hjälper mot autoimmuna sjukdomar, allergier, magproblem och kroniska inflammationer.

Testa vårt medlemskap gratis i 14 dagar. Därefter bara 99,00 kr/månad.

Kom igång med autoimmun
läkande kost

Här kan du bli av med symtom vid autoimmun sjukdom, kronisk inflammation, magproblem och allergi med hjälp av god och enkel mat.

Testa vårt medlemskap gratis i 14 dagar. Därefter bara 99,00 kr/månad.

Vad ingår i medlemskapet?

600+ läkande recept

Välj och vraka i våra receptbanker fyllda med autoimmuna- och antiinflammatoriska läkande recept.

Veckomenyer

Få tillgång till våra populära veckomenyer fyllda med läkande mat, med tillhörande inköpslistor.

Gemenskap

Ta del av vår gemenskap där vi peppar och inspirerar varandra genom våra personliga resor.

Påbörja din hälsoresa idag

Hos oss får du tillgång till kost som dokumenterat hjälper dig att läka från autoimmuna sjukdomar, allergier och inflammationer. Vi har över 5 års erfarenhet och har hjälpt och coachat hundratals människor till ett friskare liv.

 

Du får som medlem full tillgång till över 600 autoimmuna- och antiinflammatoriska recept samt alla våra populära veckomenyer som är fyllda med enkla och smidiga recept så du enkelt och effektivt kan komma igång direkt. Du får även tillgång till kompletta inköpslistor för varje vecka.

Veckomenyerna följer helt och hållet den autoimmuna kosten och är utformad för att alla ska kunna laga god och nyttig mat. Det är idag över 700 personer som aktivt följer våra veckomenyer och vi ser ständigt till att hålla dem uppdaterade.

600+ recept

Välj och vraka bland över 600 autoimmuna- och antiinflammatoriska läkande recept. Vi släpper 4 nya varje vecka! Gör dina klassiska favoriter i ny tappning!

Veckomenyer

Du får tillgång till våra populära veckomenyer som följer den autoimmuna läkande kosten, med tillhörande inköpslistor. De uppdateras varje vecka.

Gemenskap

Du får en inbjudan till vår slutna gemenskap där vi peppar och inspirerar varandra genom våra personliga resor. Ställ frågor och diskutera.

Du hjälper till

Ett av våra största mål är att alla ska få chansen till att återvinna sin hälsa från sjukdom, och genom att vara medlem hjälper du oss att nå ut till fler människor.

Vad våra medlemmar säger

"Har fibromyalgi och artros sedan flera år. Då sjukvården inte har någon större hjälp att ge har jag sökt andra vägar för att få lindring men det är först när jag hittade Paleoklubben som det känns som att jag är på rätt väg. Det händer saker i kroppen och även om jag fortfarande har smärtor så upplever jag att fibrodimman har lättat och att jag orkar mer. Uppskattar alla recepten men även informationen så att man får en förståelse om vad som händer i kroppen. Rekommenderar Paleoklubben till mina vänner. Ser fram emot ytterligare förbättringar under resans gång."
Britt-Inger
Medlem
"Jag hade ätit paleo innan men aldrig testat AIP. Jag började med strikt AIP för ett par månader sedan. Jag har lidit av svår psoriasis hela mitt liv, IBS och lidit mycket av mina ryggsmärtor pga av två diskbråck. Jag har blivit helt fri från min psoriasis, min IBS och känner knappt av mina ryggbesvär idag. AIP och Paleoklubben är det bästa som hänt mig. Jag har aldrig mått bättre och har dessutom fått en bättre livskvalité. Jag sover bättre, är piggare, gladare och får ut mycket mer av livet nu än innan. Jag rekommenderar Paleoklubben till precis alla jag känner och pratar om det jämnt för att jag tycker att hälsan är det absolut dyrbaraste och viktigaste du har och för att jag önskar inget att annat än att de jag älskar ska må bra och vara friska ❤️"
Angelica
Medlem
"AIP har fått mig må så mycket bättre och minskat mina kognitiva MS symtom. Jag har även fått mer ork vilket är underbart. Dessutom har vikten blivit mer normal. Gillar Paleoklubben för att den inspirerar mig och hjälper mig med goda recept."
Ancki
Medlem

VANLIGA FRÅGOR

Autoimmun kost som även är kallat det autoimmuna protokollet (AIP) är en strikt antiinflammatorisk kost som har till syfte att läka och lindra symptom för dig som har autoimmun sjukdom, allergi eller kronisk inflammation.

Kosten är således utformad för att läka och återställa din tarmhälsa. Och för att göra detta behöver man eliminera vissa råvaror ur kosten som har visat sig irritera tarmslemhinnan.


Efter det att du lyckats läka din tarm kan du successivt börja återintroducera mat som du uteslutit med målsättning att hamna på en paleolitisk- och antiinflammatorisk kosthållning.

Det är bara att hoppa in! Veckomenyerna uppdateras varje vecka, och du kommer också att se nästkommande vecka så du i lugn och ro kan förbereda dig. Du får även med inköpslistor på veckorna! Enkelt och smidigt.

Jajjamen! Vi har en sektion i vår kunskapsbank som heter AIP-Skolan. Den kan du följa för att enkelt komma igång med den autoimmuna kosten. Och det är många gånger lättare än vad du tror!

Det går absolut bra. Vill du ha en faktura går det bra att mejla oss. De perioderna vi har är antingen 3 månader, 6 månader eller årsvis. Vi skickar sedan ett mejl ett par veckor innan din prenumeration löper ut där vi frågar om du vill fortsätta.

Ja. Du kan säga upp ditt medlemskap när som helst, till och med innan din provperiod är slut. Avsluta precis när du vill.

Det går alldeles utmärkt! Vi har massor med superenkla och smidiga recept som är utformade enligt den autoimmuna läkande kosten. Våra veckomenyer har även ett fokus på just enkla och smidiga recept för att alla ska ha chansen att komma igång på ett enkelt och lättsamt sätt.

Ja, autoimmun kost består enbart av naturliga råvaror och är speciellt framtagna råvaror som hjälper till att läka din tarm. Kosten är därför helt glutenfri, mejerifri, sockerfri, nötfri, äggfri och utan tillsatser. Detta behövs för att din sjukdom ska kunna läka.

Detta är för att systemet ska kunna påbörja din prenumeration per automatik efter din gratisperiod är slut. Har du däremot sagt upp ditt medlemskap innan gratisperioden är slut kommer du givetvis inte att bli debiterad.

Har du några andra frågor eller funderingar kring medlemskapet? Skriv ett mejl till oss.