
-
Prosciutto (italiensk skinka)
God italienska lufttorkad skinka som passar utmärkt som alternativ till många av våra frukostar. Skinkan innehåller helmuskelskinka av gris och salt och är helt utan tillsatser och e-ämnen, därför är den också godkänd inom AIP.
Prosciutto Di Parma är en lufttorkad skinka från provinsen Parma i Italien. Den har lagrats i minst 12 månader och har en fyllig och fint balanserad smak.
Prosciutto Crudo är en lufttorkad italiensk skinka med mild smak och har en balanserad och karaktäristisk mix av sälta och sötma. Skinkan har lagrats under 10 månader och serveras gärna rumstemparerad.
Här rekommenderar vi produkter och råvaror som vi…
Vi rekommenderar: Tranbär eko 200 g
Vi rekommenderar: Tistelvind - Surkål (Ej AIP) Tistelvind…
Vi rekommenderar: Tistelvind - Syrade morötter Tistelvind -…
Här rekommenderar vi produkter och råvaror som vi…
Bli medlem i vår exklusiva medlemsklubb och få tillgång till hundratals läkande recept samt färdiga veckomenyer för att enkelt komma igång. 14 dagar fritt prova på, gäller alla våra prisplaner.
Bli medlemCopyright © 2014-2025. Swedish Paleo AB
Kommentarer