-
Grönbananmjöl
Grönbananmjöl är godkänt och rekommenderat inom AIP och paleo då det är glutenfritt och gjort på kokbanan.
Mjölet innehåller mycket fibrer och är därför bra för dina tarmbakterier. Observera dock att det inte går att ersätta kokbanan med detta mjöl eftersom att det gör stor skillnad i både konsistens och smak.
Da Carlas bananmjöl på kokbanan är ett finmalet mjöl som passar utmärkt till bröd. Smaken är lite nötaktig och mild och ger tyngd till brödet som får det att likna grovt bröd som t ex kavring.
Bananmjölet passar bättre till matpannkakor, crepes och bröd än till söta bakverk.
Här rekommenderar vi produkter och råvaror som vi…
Här rekommenderar vi produkter och råvaror som vi…
Här rekommenderar vi produkter och råvaror som vi…
Här rekommenderar vi produkter och råvaror som vi…
Här rekommenderar vi produkter och råvaror som vi…
Bli medlem i vår exklusiva medlemsklubb och få tillgång till hundratals läkande recept samt färdiga veckomenyer för att enkelt komma igång. 14 dagar fritt prova på, gäller alla våra prisplaner.
Bli medlem

Copyright © 2014-2025. Swedish Paleo AB | Org.nr: 559200-1845

Kommentarer