• Vinn ”Jonas Paleokök”

  Hejsan, nu lottar vi ut kokboken ”Jonas Paleokök” av stjärnkocken Jonas Lundgren i Paleoklubben!

  Kokboken innehåller massor av goda paleorecept både för nybörjaren och den som har käkat paleo länge men vill ha inspiration i köket.

  Du kan vinna boken i Paleoklubben, det du gör är att gå med i klubben (kostnadsfritt de första 14 dagarna, sedan 69kr/mån) och sedan loggar in på vår slutna Facebookgrupp eller skriver ett mail till [email protected] och anger den KOD för utlottning som finns i senaste inlägget på medlemssidan.

  Här kan du hitta några av recepten: http://www.tasteline.com/halsa/paleo/jonas-paleokok/Skärmavbild 2017-03-08 kl. 15.14.42

   

   

  Så här beskrivs boken av förlaget:

  I USA är paleo sedan en tid tillbaka den allra hetaste dieten. Nu sprider sig kunskapen om den rena, naturliga maten med så många hälsovinster till Sverige. Här väljer du bra råvaror och lagar mat från grunden, mat som inte bara är bra mot en rad välfärdssjukdomar eftersom den återställer din kropps naturliga balans, utan också smakar som mat ska.

  I stället för processade livsmedel och snabba kolhydrater i form av socker och gluten skapar du hälsosamma rätter av fisSkärmavbild 2017-03-08 kl. 15.13.34k, kyckling, skaldjur och kött; massor av grönsaker och rotfrukter, samt bär, nötter och nyttiga fetter. Back to the roots, helt enkelt – fast med Jonas Lundgrens moderna nordiska twist.

  Med en kost som är naturligt fri från tillsatser, gluten och vitt socker – och istället är proppfull med vitaminer, mineraler och antioxidanter – ger du dig och din kropp den bästa möjligheten att vara pigg och frisk. Att kunna fungera i vardagen samt orka träna ordentligt. Eller bara ge dina barn de bästa förutsättningarna för ett långt och friskt liv.

  Boken innehåller cirka 80 recept med allt från frukostsmoothies och energigivande mellanmål till de bästa vegorecepten, paleo fastfood och gormet samt de allra godaste paleosåserna. Men framför allt enkel, nyttig vardagsmat för dig som bryr dig om din hälsa.”

  Tack Jonas!

   

   

  Om paleoklubben

  Gå med i paleoklubben – du får massor av goda recept varje månad samt kan delta i fler utlottningar, härlig gemenskap inom paleo och autoimmun paleo, AIP,  och du kan ställa alla frågor du vill i vår slutna Facebookgrupp Paleoklubben. Varje vecka får du ny inspiration i form filmer, beskrivning av olika råvaror med mera. Receptarkivet innehåller FLEST recept på AIP i Sverige och är öppet för alla medlemmar. Vill du bara testa i någon vecka och sedan gå ur? Då betalar du ingenting alls. Du kan ladda hem recepten i klubben om du vill – alla recept är i utskrivsformat och kan sparas ner som pdf.

  Välkommen och lycka till!

  Cecilia

  Logga PI cert

  Taggar:

  Kommentarer

  avatar