• Vinn Autoimmun kokbok

  OBS TÄVLINGEN AVGJORD.

  Hejsan,

  just nu pågår en utlottning av två ex av min och Karl Hulténs ”Autoimmun Kokbok – Läkande paleokost”. Vill du vara med så gör du så här:

  Signa upp som medlem i Paleoklubben och väl inne står det lotteri-anvisningar i senaste medlemsbrevet. Du kan då också gå med i vår slutna FB-grupp ”Paleoklubben” och lämna en kommentar under inlägget om utlottningen. OBS, gruppen är för medlemmar. Vi drar två vinnare på tisdag. Lycka till!

   

  Varför gå med i Paleoklubben?

  Äter du paleo eller vill komma igång? Eller är du nyfiken på Autoimmun kost och livsstil? Vill du ha inspirerande recept, ingå i en gemenskap och bli uppdaterad kring hälsa, fakta om råvaror och få tillgång till kostråd online via sluten FB-grupp?

  Då passar Paleoklubben perfekt.

  Gå med och prova 14 dagar gratis och säg upp dig utan att betala något om det inte var något för dig. Det kostar sedan 69kr/mån (mindre än en fika:-) och du kan gå ur närsomhelst utan bildningstid.

  IMG_5522

  Vi är närmare 500 medlemmar nu och du får tillgång till det största receptarkivet med auotimmun kost, AIP, i Sverige. (Som pajen på bilden) I klubben finns också AIP-skolan med olika kapitel hur man äter autoimmun kost och anpassar sin livsstil så man får en långsiktig hälsa.  Man kan säga att klubben är en förlängning, fortsättning och fördjupning av det vi började med i vår första kokbok!

  Dessutom har vi exklusiva utlottningar av produkter och kokböcker för våra medlemmar och självklart 3-4 HELT nya recept varje vecka direkt på medlemssidan.

  Gå med HÄR

  Välkommen!

  Cecilia

  Omslag_paleo_tryck

  Ps. Vår kokbok har nu sålt i över 7000 exemplar och är en perfekt grund för dig som vill börja med autoimmun kost. Den går att köpa hos Adlibris eller Bokus online.

   

  Här är några av de senaste recensionerna av kokboken:

  Erika, 12 sept 2017: ”När man är ny på det här med autoimmun kost och inte vill sitta vid datorn och läsa allt så är det här en jättebra grundbok som jag återkommer till hela tiden.”

  Eva-Lotta, april 2017: ”En inspirerande, klok och intressant kokbok som nu ligger på köksbordet som inspirationskälla. Precis när jag behövde det som mest. Tacksam för författarnas klarhet och kunskap i ämnet.”

  Taggar:

  Kommentarer