• Vill du va med i en paleobok?

  Vi har en förfrågan från Jonas Bergqvist, grundare av MF-Gruppen (där man bl a kan utbilda sig till kostrådgivare inom paleo). Jonas skriver på en ny bok om paleo och vill gärna ha med lite blandade berättelser från er. Hur är det att äta paleo och vilka kommentarer får du höra från omvärlden? Läs Jonas brev här:

  Jonas Bergqvist:

  Hej medlem i Swedish Paleo,

   Jag heter Jonas Bergqvist och skriver just nu en bok om Paleokost som kommer ut i januari 2016. Jag vill gärna ta del av upplevelser och/eller reaktioner av paleokost som ni eller er omgivningen fått. Det kan vara stort som smått, alltifrån livsavgörande hälsovinster till kommentarer från er familj, era arbetskamrater, från sjukvården eller i något annat socialt sammanhang. Ett plus är om denna anekdot kan lyftas till ett diskussionsämne i ett större samhällsperspektiv. Ett exempel på en anekdot jag kommer använda mig av är följande: en bekant till mig fick höra av sin dotters skolsköterska att ”du som förälder kan väl inte experimentera hur som helst med dina barns matvanor” efter att hon berättat för denna skolsköterska att dottern åt Paleokost. Denna anekdot kan enkelt lyftas till en större diskussion kring föräldrars ansvar kontra samhällets ansvar för barnens matvanor.

  Jag vill gärna samla på mig berättelser och anekdoter för att öka läsupplevelse hos läsaren.

  Maila mig gärna direkt på [email protected]. Jag kommer publicera förnamnet men inget i övrigt så ni blir anonyma i boken. Om någon inte vill förekomma med förnamn kan jag använda fingerat namn.

  /Jonas

   

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  avatar