• Varmrökt lax, äggröra och champinjoner

    Variera din frukost med varmrökt lax i kombo med äggöra och stekta champinjoner. Detta är så gott, enkelt och nyttigt. Klipp över färsk persilja så blir det ännu nyttigare.

    • 10 minuter
    • 1 person
    • Lätt

    Ingredienser

    100 gramVarmrökt lax
    2 stÄgg
    5 stStora champinjoner
    1 mskKokosolja för stekning
    1 knippePersilja
    1 nypaSalt och peppar

    Gör så här:

    1. 1)

      Börja med att skiva och steka champinjonerna, salta väl. Äggröra gör du bäst på låg värme. Vispa ihop äggen väl och salta före stekning. Rör med en träsked eller smörkniv in mot mitten från sidorna i stekpannan. Knepet för att få en krämig äggröra är låg värme. Låt det ta tid. Servera med några skivor lax och persilja.