• Paleoburgare

    Enkla burgare

    • 20 minuter
    • 2 personer
    • Lätt

    Ingredienser

    200 gram Nötkött
    1 st Gul lök, finhackad
    1 st Vitlöksklyfta, finhackad
    1 tsk Fransk senap
    1 tsk Arrowrot
    Knippe Salladsblad som wrap
    3 dl Valfri sallad

    Gör så här:

    1. 1)

      Hacka och stek löken och vitlöken. Blanda ner alla ingredienser till burgaren i en bunke med färsen. Knåda väl så att smeten går ihop. Stek på medelvärme i smör. Ös gärna burgarna då och då med steksmöret.

    2. 2)

      För en "burgare" med wrap istället för bröd, bara läggg dem på varsitt stort blad av isbergssallad och toppa med grönsaker och lägg över ett salladsblad till så att wrapen sluts.

    3. 3)

      Eller servera med en sallad och en bit houngsmelon! Gott!