• Omelettwraps med skagenfyllning

    En lätt lunch men ändå mättande och nyttig.

    • 20 min
    • 1 person
    • Lätt

    Ingredienser

    2 stÄgg, frigående, ekologiska
    1 halv tskFiberhusk
    1 mskVatten
    En nypaSalt och peppar
    För skagenröranIngredienser
    1 dlMajonäs, hemlagad helst
    1 dlSkalade räkor
    1-2 mskRom, t ex löjrom
    1 mskRödlök, finhackad
    2 mskFinhackad dill
    LitePressad citron
    En nypaSalt och peppar

    Gör så här:

    1. 1)

      Vispa ihop äggen med fiberhusk, salt och peppar.. Stek i kokosolja på medelvärme i stekpanna på båda sidor. Låt svalna i stekpannan. Fyll med t ex hemlagad skagenröra och gröna blad. Rulla ihop och packa ned i utflyktskorgen.

    2. 2)

      Gör Skagenröran: Blanda alla ingredienser och lår stå kallt en liten stund.