Kycklingfilé med strimlad vitkål och morötter (AIP)

  AIP. Stekta delade kycklingfiléer och färdigstrimlad vitkål och morötter i påse. Snabbt och enkelt men även nyttigt.

  Läs mer

  Torsk med purjo och kålrabbi (AIP)

  AIP. En snabb och enkel rätt med råstekt kålrabbi, massor av purjolök och stekt torsk. Nerklippt gräslök, salladslök och riven ingefära ger fräsch smak.

  Läs mer

  Chokladpudding med avokado och carob (AIP)

  AIP. En väldigt god chokladmousse på carob. I och med att carob är naturligt söt behövs ingen honung. Passar bra att servera med jordgubbar och banan. Lite kollagen (smakfri) i moussen ger extra nyttigheter för tarmen.

  Läs mer

  Kycklingbullar i ugn (AIP)

  AIP. Kycklingbullar som sköter sig själva i ugnen. Fulla av smak och fin färg tack vare sötpotatis och gurkmeja.

  Läs mer

  Krispiga grönsaker med bacon (AIP)

  AIP. Krispiga grönsaker med salt bacon. En god blandning av morötter, brysselkål, kastanj och palsternacka. Umami med hjälp av svamp och vitlök.

  Läs mer

  Kyckling med sötpotatisbiffar (AIP)

  AIP. Här visar vi i princip hur man kan kombinera en komplett rätt med sötpotatisbiffar, kyckling, surkål och broccoli. Så mer som inspiration än regelrätt recept. Biffarna hittar du HÄR.

  Läs mer

  Autoimmunt gelégodis (AIP)

  AIP.  Gelégodisar som smakar precis som en stark ingefära/gurkmeja-shot – fast i geléform. Perfekt att ta på morgon istället för att göra vanlig shot. Håller i kylen i en vecka med lite plastfolie över.

  Läs mer

  Frukostbröd på 30 min (AIP)

  AIP. Bröd som man gör under halvtimmen. Går bra att frysa in och rosta direkt från frysen. Detta recept räcker till fyra-sex rundlar. Dubbla receptet och baka fler på en gång.

  Läs mer

  Lime- och avokadopudding (AIP)

  AIP. En frisk och fräsch efterrätt som går snabbt att göra. Smaka av med honung hur söt du vill ha den men 1 msk till två avokador ger en bra balans.

  Läs mer

  Banan- och kiwipudding (AIP)

  AIP. En  superenkel dessert med kiwi och banan. Mixa med kokosgrädde. Du kan variera i det oändliga med olika frukter, men kiwi ger en syrlig och fräsch smak.

  Läs mer

  Energipraliner (paleo)

  PALEO. Energibar i form av praliner. Lite fetare än vanlig energibar och passar därför extra bra i frysen. Bara att ta fram en till fikat eller före träning. Kollagenpulver i dem gör dem extra nyttiga.

  Läs mer