Matpannkakor med räkfyllning (AIP)

  AIP. Matpannkakor gjorda på arrowrotmjöl (finns hos Dorimax.se) och kokosmjöl samt kokosmjölk. Busenkelt med andra ord. Det går bra att fylla med det du gillar, vi valde räkor, rödlök och spenat med finhackad gurka.

  Läs mer

  Upside down pannkaka (AIP)

  AIP. En matig och väldigt god pannkaka gjord på endast kokbanan, kokosmjölk och arrowrot. Med en ananasring i mitten blir den en variant av klassiska upside downkakan. Strö över lite koksflingor vid servering.

  Läs mer

  Proteinpannkakor med spenat och lök (Paleo)

  PALEO. Ett mellanting mellan omelett och pannkaka med extra protein i form av kollagenpulver. En bra start på dagen eller före/efter träningspasset.

  Läs mer

  Kollagenplättar i ugn (AIP)

  AIP. Kollagenplättar gjorda på jordmandelmjöl. Det är svårt att få till AIP-pannkakor och detta är ett mellanting mellan kakor och plättar som görs i ugnen. Goda med lite ringlad honung över. Perfekt att ha med som fika eller mellanmål och extra nyttiga med kollagenpulver.

   

  Läs mer

  Proteinvåfflor (paleo)

  PALEO. Proteinfyllda våfflor med ägg och kollagenpulver. En perfekt start på dagen och passar bra som frukost med avokado och en bit stekt bacon till.

  Läs mer

  Våfflor på jordmandelmjöl (AIP)

  AIP/PALEO. Supergoda AIP-våfflor där mixad banan står för sötma och vätska. Våfflorna kräver lite extra fett i form av kokosolja och du kan smaksätta den med kanel, vanilj eller lite honung. Här är den smaksatt med citron, en personlig favorit!

   

  Läs mer

  Chokladvåfflor med chokladsås (Paleo)

  PALEO. Våfflor med chokladsås i smeten blir väldigt gott. Servera med massor av chokladsås och färska eller tinade bär.

  Läs mer

  Tjocka pannkakor med butternutpumpa (Paleo)

  PALEO. Tjocka minipannkakor med mycket smak. De fungerar bra till frukost och med lite ringlad honung över som en efterrätt. Gör pumpapuré i förväg och frys in det som blir över eller förvara i kylen och använd den till exempelvis till en god soppa . Recept på soppa hittar du HÄR.

  Läs mer