Bacon, sötpotatis, broccoli och sparris (AIP)

  AIP. Mättande och nyttig frukost. Du steker ner allt på en gång. Köp ekologisk bacon utan tillsatser.

  Läs mer

  Rostade sötpotatismackor med avokado och makrill (AIP)

  AIP. Enkelt, snabbt och gott mellanmål eller frukostalternativ. Skiva sötpotatis grovt och rosta tre gånger i en brödrost. Kombinationen salt rökt makrill och mild avokado tillsammans med den söta sötpotatisen är ljuvlig.

  Läs mer

  Zucchinigröt med äpple och banan (AIP)

  AIP. Riven zucchini efterliknar gröt väldigt bra i konsistensen. Genom att blanda med banan och äpple blir gröten söt. Krydda med kanel på toppen om du vill.

  Läs mer

  Kokosyoghurt (AIP)

  AIP. Gör din egen kokosyoghurt. Blanda kokosgrädde med innehållet i två probiotika-kapslar och låt stå i rumstemperatur under ett par dagar. Smaksätt med lime, citron eller valfria bär.

  Läs mer

  Frukostfrittata (Paleo)

  Paleo. Matig frittata som räcker till två personer eller till en rejälare brunch.

  Läs mer

  Upside down pannkaka (AIP)

  AIP. En matig och väldigt god pannkaka gjord på endast kokbanan, kokosmjölk och arrowrot. Med en ananasring i mitten blir den en variant av klassiska upside downkakan. Strö över lite koksflingor vid servering.

  Läs mer

  Ugnsomelett med riven sötpotatis

  (Ej AIP) En god och mättande omelett som lagas klart i ugnen. Sötpotatis och gurkmeja ger den en solgul färg.

  Läs mer

  Asiatisk kyckling med svamp och morötter (AIP)

  AIP. Smakrik kyckling med finrivna morötter, massor av svamp och smak av lime, koriander, vitlök och kokos. En perfekt lunch eller varför inte som frukostalternativ när du äter AIP. Receptet är för 2 personer, det går bra att spara hälften till dagen efter.

  Läs mer

  Bananvåfflor (paleo)

  Ej AIP. Klassisk bananpannkaka i ny tappning – bananvåffla. Servera med bär, skivad banan och lite kokosgrädde.

   

  Läs mer

  Pannkakor på kokbanan (AIP)

  AIP. Pannkakor med frasiga kanter och lite tjockare mitten. Dessa är utan ägg och behöver stekas ganska länge på medelvärme för att bli genomstekta. Väldigt goda både som frukost med avokado och citron eller till efterrätt med färska bär.

  Läs mer

  Rösti på zucchini och kokbanan (AIP)

  AIP. Rösti på kokbanan och zucchini – med lingon. En variant på en god rösti som passar gott till frukost. Blanda i en msk arrowrot eller potatismjöl för lite extra stärkelse. Den håller ihop bättre när man steker den då.

  Läs mer

  Kycklingstrimlor med vitkål (AIP)

  AIP. Strimlad vitkål och morot som steks mjuk i kokosolja tillsammans med kycklingstrimlor är en enkel och god rätt som går snabbt att svänga ihop. Tips: Ät till frukost som en bra start på dagen.

  Läs mer

  Frukostbröd på 30 min (AIP)

  AIP. Bröd som man gör under halvtimmen. Går bra att frysa in och rosta direkt från frysen. Detta recept räcker till fyra-sex rundlar. Dubbla receptet och baka fler på en gång.

  Läs mer

  Granola med äpple och dadlar (AIP)

  AIP. En söt och mättande granola som passar bra till frukost eller mellanmål. Ät med yoghurt, kokosmjölk eller bananmjölk.

  Läs mer

  Sötpotatistoast med kantareller (AIP)

  AIP. Sötpotatistoast med kantareller och rökt makrill – du rostar sötpotatis i brödrosten. Jättesmart knep som går snabbt och blir riktigt gott.

  Läs mer

  Rösti på kokbanan (AIP)

  AIP. Istället för potatis är kokbanan väldigt användbart. Det passar bra med mogen kokbanan (åt det gula hållet med svarta prickar på skalet) till denna rösta då den håller ihop bättre då.

  Läs mer

  Proteinpannkakor med spenat och lök (paleo)

  PALEO. Ett mellanting mellan omelett och pannkaka med extra protein i form av kollagenpulver. En bra start på dagen eller före/efter träningspasset.

  Läs mer

  Kollagen-yoghurt (AIP)

  AIP. En krämig och väldigt mättande yoghurt. Byt ut bär mot olika frukter och variera din yoghurt hur du vill. Kollagenet bidrar till läkt tarm, bra hud och hår.

  Läs mer