Ananasjuice med ingefära och citron (AIP)

  AIP. Ananasjuice med ingefära och citron. En fräsch juice med massor av vitamin C.

  Läs mer

  Kiwijuice med hallon och ingefära (AIP)

  AIP. Gör din egen kiwijuice med hallon och ingefära. Kiwi och hallon kompletterar varandra i smaken mycket bra och innehåller båda mycket vitamin C. Ingefäran ger lite sting och även extra antioxidanter.

  Läs mer

  Citrus- och morotsshot med kollagenpulver

  AIP. En syrlig vitaminspäckad shot med massor av vitamin C och A samt bra amonisyror från kollagenpulver.

  Läs mer

  Smoothie på mango, kiwi, äpple och gurka (AIP)

  AIP. Fryst mango i tärningar passar bra till denna smoothie med gurka, äpple och kiwi. Den är proppfull med fibrer och vitamin C.

  Läs mer

  Sellerijuice med äpple och probiotika (AIP)

  AIP. Stjälkselleri är extra nyttigt då det innehåller mycket antioxidanter. Mixa selleri till juice, men sila inte, fibrerna är bra för magens bakterier. Här tillsätter vi även en kapsel probiotika för att boosta tarmfloran lite extra. Några droppar olivoljan gör den krämig.

  Läs mer

  Smoothie på hallon, kiwi och mynta (AIP)

  AIP. Syrlig och söt smoothie på samma gång. Använd färska eller frysta hallon och köp en kruka med mynta och frys in det du inte använder så kan du plocka fram vid behov. Kryddor behåller nyttiga näringsämnena bra när de fryses in.

  Läs mer

  Vitaminshot med rödbeta (AIP)

  AIP. Vitaminshot med rödbeta! Rödbetor är fyllda med nyttigheter och är bra bland annat för blodtrycket. Mixa denna shot tillsammans med ingefära och broccoli (som du ångkokar lite först) samt pressad citron.

  Läs mer

  Blåbärsshot med ingefära (AIP)

  AIP. Superenkel och supernyttig. Mixa frysta blåbär med ingefära och 2 dl vatten. Innehåller massor av antioxidanter, c-vitamin och antiinflammatoriska egenskaper.

  Läs mer

  Fläderlemonad (AIP)

  AIP. En god lemonad som är smaksatt med fläderblom. Det går bra att byta ut fläderblommor mot fläderbär.

  Läs mer

  Mynta- och sellerismoothie (AIP)

  AIP. En smoothie på stjälkselleri och banan smaksatt med mynta. En len och god dryck.

  Läs mer

  Gul selleri, gurkmeja och ananasjuice (AIP)

  AIP. Gul selleri- och gurkmejajuice med ananas! Denna juice är fylld med antioxidanter och vitaminer och passar bra till frukost eller som lätt mellanmål.

  Läs mer

  Grön kickass juice (AIP)

  AIP. En grön juice som smakar mycket persilja. Den innehåller ingen sötning alls så den är för dig som gillar grönsaksjuicer. Med både citron, selleri, kollagen och persilja får du en riktigt uppiggande juice som sätter fart på kroppen – en riktig kickass juice. (Juicen på bilden är i shots-glas)

  Läs mer

  Juice med c-vitaminboost (AIP)

  AIP. Här är en C-vitaminbomb till juice. En riktigt nyttig juice med många ingredienser: blåbär, citron, äpple, apelsin, ingefära, gurkmeja och banan! Mixa med isbitar så får du en kall och god dryck.

  Läs mer

  Lime och ingefäradryck (AIP)

  AIP. Ladda batterierna med en rivig shot på lime, ingefära och äpple. Full med antioxidanter och C-vitamin.

  Läs mer

  Synbiotisk juice med kiwi, sparris och apelsin (AIP)

  AIP. Synbiotika är när man blandar både pre- och probiotika. I den här juicen blandar vi i en probiotika-kapsel med sparris som är prebiotisk, det vill säga fiberrik mat åt goda bakterier.

  Läs mer

  Broccoli- och sellerijuice med banan och äpple (AIP)

  AIP. En mättande juice med ångad broccoli och selleri. Ångar du dessa grönsaker innan du mixar dem får du en mjukare smak. Banan och äpple gör den lite sötare också.

  Läs mer

  Kaffe ”latte” med kollagen

  Kaffe ”latte” med kollagen och kokosolja. Det blir en mjuk smak som liknar vanlig latte. Kollagen innehåller nyttiga aminosyror som bland annat år bra för leder, hår och hy. Kaffe är ej AIP, men när du dricker kaffe är detta ett bra alternativ till vanlig latte.

  Läs mer

  Chai-latte AIP

  AIP. Te med kollagen, kryddor och kokosolja ger mjuk smak som liknar chai-latte. Kollagen innehåller nyttiga aminosyror som glutamin och glycin och är bland annat bra för tarmen, lederna, håret och huden.

  Läs mer