• Paradiset kör Paleokvällarna

  Nu är det klart! Efter några veckors hemligt planerande kan vi nu berätta att vi i framtiden kör våra populära Paleokvällar i Stockholm i Paradisets lokaler på Södermalm. Vi byter också dag till måndagar. Nästa föreläsning med paleokäk blir måndagen den 2 november.

  paradiset inneHimmelriket för paleoliter.

  Vi tycker att detta är en ”match made in heaven”. Paradiset är en unik satsning på ren, hälsosam mat. I butiken hittar du allt som du behöver om du äter paleo: gräsbeteskött, kombucha, surkål, vildfångad fisk, nötter, frukt, flourfri tandkräm, juicepressar, giftfri make up – you name it! De satsar hårt på att bli en helt e-nummerfri butik och har ett gigantiskt stort ekologiskt och kravmärkt sortiment.

  johannes närbildJohannes Cullberg.

  Johannes Cullberg, Paradisets grundare, välkomnar vår paleocommunity och ser fram emot att se oss alla där. Vi kommer att ha föreläsningar med paleomat i butikens food court på övervåningen. I det glutenfria köket planeras nu smarrigheter åt oss.  Vill du vara säker på att få plats så maila mig direkt på [email protected]  När vi slår ihop oss med Paradisets följare (10 000 bara på facebook) kommer förmodligen biljetterna gå åt väldigt fort. Pris 540 kr, Plats: Paradiset, Brännkyrkagatan 62. Föreläsare spikas i veckan!

  /Cecilia

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  avatar
  2 Kommentarstråd
  0 Svar till kommentarstråd
  0 Följare
   
  Kommentar med flest reaktioner
  Populäraste kommentarstråden
  0 Kommentarens författare
  Martin ProsellLena Johansson Nyligen kommenterat av
  Lena Johansson

  Vem och om vad kommer nästa träff handla? Kollade runt lite men kunde inte hitta något.

  Martin Prosell

  Tyvärr inget gräsbetat kött än men bra partner!