• Paleohelg med Under Vårt Tak

  Våra paleokollegor Under vårt tak arrangerar en Paleohelg den 10 – 11 september. Detta är något vi varmt vill rekommendera.

  De i sin tur rekommenderar vår kokbok vilket vi är stolta över! I några dagar till är det sommarkampanj så passa på att köpa den till rabatterat pris. Läs mer vad de skriver om kokboken Autoimmun Kokbok – läkande paleokost HÄR.

  Är du nyfiken på PALEOHELGEN så kommer här en beskrivning från Magnus & Jenny:

  ”En helg fylld av möten med likasinnade, underbar Paleomat, boende i vackra Sätila, naturlig träning, morgonyoga och inte minst, en Goodiebag fylld med fina överraskningar. Det kommer pratas Paleo (både kosten och livsstilen), utbytas erfarenheter, tips, tränas ute i naturen och träffa nya vänner. Och självklart ätas en hel del riktigt god Paleomat!

  Under Vårt tak

  Unna dig lite egentid eller dela denna härliga helg tillsammans med en vän, din livskamrat, bror, syster, dina väninnor eller träningskompisar!

  Vi erbjuder en helg med helpension och allt detta ingår:

  Del i dubbelrum, går även att sätta in extrabädd (stora rum med egen ingång, uteplats, badrum samt pentry).

  Lördag:
  Droppinfika/mingel
  Paleoinspiration
  Lunch
  Naturlig träning med Åsa Rylander från ExactMove
  Fika/egentid
  Paleoinspiration
  Karta SätilaMiddag

  Söndag:
  Morgonyoga med Kristin Scherdin från Hälsotugg
  Frukost
  Paleoinspiration
  Lunch
  Hemfärd

  [email protected] Boka här: Maila din anmälan med namn och hemadress till [email protected] till så registrerar vi dig samt skickar ut en faktura. Om du anmäler flera personer i ett mail så behöver allas namn samt adresser vara med.”

  Vi ser fram emot att träffa er i vackra Sätila!
  Jenny & Magnus

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  avatar