• Paleo Food truck – premiär i juli

  I juli planerar vi att ha premiär för paleofika och paleolunch via en kringresande ”Food Truck” med ekologisk mat i Stockholm.

  foodtruckUngefär såhär kommer trucken se ut

  Från och med juli kommer vi att finnas i Stockholm med omnejd. Adressen kan snabbt flyttas eftersom det är ett så kallat POP-UP-event och trucken kan köra runt lite överallt. Men vi meddelar rätt adress på sajten och i vår Facebook-grupp några dagar innan.

  Projektet med denna food truck är initierat av Peter Streijffert från Stockholm. Han är kock och odlar dessutom egna ekologiska grönsaker. Det mesta Peter kommer att sälja i trucken kommer från hans egen odling.

  – Mig veterligen är detta den enda food-trucken i Sverige som säljer vegetarisk och ekologisk mat. Det är ett spännande projekt och allt hänger på om folk uppskattar det, säger Peter. I så fall kommer detta att bli ett återkommande inslag i Stockholm.

  PeterPeter Streijffert

  Swedish Paleo passar väldigt bra in i detta sammanhang och kommer att servera glutenfri, mejerifri och sockerfri ren mat och efterrätter tillsammans med det vegetariska utbudet. Vi kommer att finnas med en gång i veckan och är väldigt glada för detta roliga samarbete. Vi sponsras av Huså Bröd som kommer att förse besökarna med spröda fröknäcken enligt recept av Birgitta Höglund.

  Eftersom paleokosten innehåller kött så kommer det att göras undantag från den vegetariska kosten de gånger Swedish Paleo är med ombord.

  Menyn kommer till exempel att bestå av köttsoppa på pulled beef med paleoknäcke och som fika bärsmuffins med kaffe eller te. Vi kan ta kort!

  OdlingDel av Peters odling!

   

   

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  avatar