• Några platser kvar till paleokvällen

  Hejsan, funderar du på att gå på vår paleokväll så har du fortfarande en chans. Vi har fått några sena avhopp vilket gör att det finns möjlighet att komma på måndag.

  Maila mig i så fall på c[email protected] så kan du betala kontant på plats.

  Middagen blir preliminärt mustig gryta på vilt/alternativt gräsbetat nötkött med snabbsurkål och någon grönsak. Köket som lagar maten är väl insatta i paleo och det är ett glutenfritt kök också. Till maten får vi lyssna på Anneli Jern som demonstrerar Wonderbagen – en ny sorts icke-elektrisk slowcooker från Sydafrika. För varje såld wonderbag så skänks en till en fattig familj i Afrika. Under kvällen lottas även två wonderbags ut!

  Därefter är det efterrätt och kaffe. Till efterrätt serveras en äppelkompott som just tillagats i en Wonderbag med recept från Birgitta Höglund. Till detta en smaskig lingonkaka signerad Lize-Lotte Knutsson.

  Kvällen stora föreläsning står Paulsson Paleo för. De ska prata om paleo som livsstil och hur man lever som man lär ute på landet med benbuljongkok, tillagning av inävlsmat och surkål med mera. Spännande!

  Det blir alltså en späckad kväll! Varmt välkommen om du vill hänga på.

  Plats: Paradisets foodcourt, våning 2 – klockan 19.00- 21.00. Adress: Brännkyrkagatan 62 på Södermalm i Stockholm. Pris ink middag 540 kr.

  Cecilia

  wonderbag helbildWonderbag

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  avatar
  1 Kommentarstråd
  1 Svar till kommentarstråd
  0 Följare
   
  Kommentar med flest reaktioner
  Populäraste kommentarstråden
  1 Kommentarens författare
  Swedish PaleoCarolin Dahl Nyligen kommenterat av
  Carolin Dahl

  Synd att det är i Stockholm! Kom till Malmö