• Allt du behöver veta för att komma igång!

  Här hittar du all information du behöver veta för att komma igång med autoimmun kost. Tryck på bilderna för att komma vidare!

   

  Innehåll

  Autoimmun kost, eller autoimmuna protokollet (AIP), är en striktare typ av antiinflammatorisk kost som effektivt lindrar symptom vid autoimmun sjukdom, allergi och kronisk inflammation. Här får du lära dig allt du behöver veta om autoimmun kost och hur det hjälper dig att förbättra din tarmhälsa.

   

   

  I vår unika medlemsklubb får du tillgång till över 500 autoimmuna- och antiinflammatoriska recept tillsammans med veckomenyer och inköpslistor som uppdateras varje vecka. Du får även delta i vår gemenskap på facebook där vi delar med oss, peppar varandra och har utlottningar av kokböcker med mera. Fler saker som ingår är exemeplvis vår AIP-skola där vi vägleder dig igenom hela processen med AIP från start till mål. Du får också tillgång till fakta om över 50 råvaror (som exempelvis ingefära, blåbär, spenat) och vårat hälsoapotek där vi listar upp specifika råvaror som är särskilt bra vid olika besvär. Allt detta och mycket mer hittar du i vår klubb för att du så enkelt som möjligt ska komma igång och återfå samt bibehålla ett hälsosamt friskt liv.

   

  GÅ MED IDAG – 14 DAGAR PROVA PÅ

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  avatar