• Allt du behöver veta för att komma igång!

  Här hittar du steg för steg hur du kommer igång med, och allt du behöver veta om antiinflammatorisk- och autoimmun kost. Tryck på bilderna för att komma vidare!

   

   

  Innehåll

  Läs igenom vår kompletta guide där vi går igenom allt du behöver veta för att komma igång med den autoimmuna kosten (AIP).

   

  Innehåll

  Nyfiken på antiinflammatorisk kost? Här går vi igenom alla dess fantastiska fördelar och hur det håller både kropp och sinne i toppform. Vad vi äter är det viktigaste redskapet vi har för att påverka vår långsiktiga hälsa i rätt riktning.

   

  Innehåll

  Autoimmun kost, eller autoimmuna protokollet (AIP), är en striktare typ av antiinflammatorisk kost som effektivt lindrar symptom vid autoimmun sjukdom, allergi och kronisk inflammation. Här får du lära dig allt du behöver veta om autoimmun kost och hur det hjälper dig att förbättra din tarmhälsa.

   

  Innehåll

  Här följer en detaljerad lista på kost som är tillåtet under tiden du äter enligt det autoimmuna protokollet (AIP).

   

  Innehåll

  Här följer en detaljerad lista på kost du behöver utesluta/eliminera under tiden du äter enligt det autoimmuna protokollet (AIP).

   

  Innehåll

  Efter att du ätit autoimmun kost och följt det autoimmuna protokollet (AIP) och känner att du mår bra – eller mycket bättre – är din tarmslemhinna läkt och det är dags att börja återintroducera viss mat och dryck som finns på uteslut-listan.

   

  Innehåll

  Tillhör du kanske dem som går omkring med en läckande tarm utan att veta om det? Här hittar du 10 tecken på läckande tarm, vad som orsakar detta och vad du kan göra åt det.

   

  Innehåll

  Candida är en jästsvamp som lever i våra tarmar och på kroppen. Den finns naturligt hos alla människor och hjälper i liten mängd till med bl a matsmältningen, men om den växer till sig för mycket eller läcker ut i blodet kan den bidra till sjukdom. Här går vi igenom vad candida är, nya forskningsrön och du får även en fullmatad lista på naturlig kost, örter och probiotika du kan äta för att bli av med candidaöverväxt.

   

   

  I vår unika medlemsklubb får du tillgång till över 450 autoimmuna- och antiinflammatoriska recept tillsammans med veckomenyer och inköpslistor som uppdateras varje vecka. Du får även delta i vår gemenskap på facebook där vi delar med oss, peppar varandra och har utlottningar av kokböcker med mera. Fler saker som ingår är exemeplvis vår AIP-skola där vi vägleder dig igenom hela processen med AIP från start till mål. Du får också tillgång till fakta om över 50 råvaror (som exempelvis ingefära, blåbär, spenat) och vårt hälsoapotek där vi listar upp vilka råvaror som är särskilt bra vid olika besvär. Allt detta och mycket mer hittar du i vår klubb för att du så enkelt som möjligt ska komma igång och återfå samt bibehålla ett hälsosamt friskt liv.

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  avatar