• Förboka nya kokboken – Den läkande maten

  Hejsan,

  om ca en månad släpps min nya kokbok, Den läkande maten – recept mot autoimmuna sjukdomar, inflammationer och allergier. Det går att lägga in en bevakning av boken redan nu. Gå till Adlibris eller Bokus och var säker på att du får ditt ex. OBS, texten på nätbokhandeln är inte uppdaterad och det står t ex att man ska äta kosten i 3090 dagar – istället för 30-90 dagar 🙂

  Här är en beskrivning av kokboken från förlaget Lava:

  Skärmavbild 2017-11-25 kl. 19.07.51

   

  ”Lider du av autoimmun sjukdom, allergi, dålig mage eller kroniska inflammationer? Då är Den läkande maten perfekt för dig.

  God tarmhälsa är en förutsättning för att må bra. Över 1 miljon svenskar har någon autoimmun sjukdom och var femte svensk är allergisk. Metoden i den här boken – AIP, autoimmunt protokoll – är en variant av paleo som tack vare goda resultat gör succé över hela världen.

  Under 30-90 dagar plockas livsmedel som irriterar eller skadar tarmen bort. Bl. a spannmål (gluten), socker, mejeriprodukter, nötter, ägg, frön och potatisväxter. Istället ligger fokus på näringstät antiinflammatorisk kost optimerad med vitaminer, mineraler och antioxidanter.

  I Den läkande maten får du en komplett guide till AIP med ett 70-tal AIP-recept för vardag och fest, veckomeny, listor på livsmedel du ska utesluta och inkludera, guide till återintroduktion samt tips på hållbar livsstil.

  Kostrådgivaren och medicinjournalisten Cecilia Nisbet Nilsson blev själv fri från sjukdom med hjälp av AIP. Hon driver idag hälsoföretaget Swedish Paleo med Sveriges största samling av AIP-recept. Detta är Cecilias andra bok och en vidareutveckling av Autoimmun kokbok (2016) som hon skrev tillsammans med Karl Hultén.”

  Förord av Jonas Bergqvist, leg. sjukgymnast, funktionsmedicinsk terapeut, författare och grundare av Paleo Institute.

   

  Kommentarer

  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments