• Det autoimmuna köket – vår nya kokbok

  Den tredje kokboken av Cecilia Nisbet Nilsson finns nu ute i butikerna igen efter att den sålde slut på bara några veckor! ”Det autoimmuna köket” innehåller veckomenyer och enkel guide till 4 veckor med autoimmun kost. Den enda bok du behöver när du ska starta med autoimmun kost, AIP, läka läckande tarm och återfå en god tarmhälsa.

   

  I boken finns kompletta listor på vad som ska uteslutas och inkluderas i kosten, över 50 läckra och lätta recept samt guide till återintroduktion till antiinflammatorisk mat. Vill du ha ett ex så lottar vi nu ut tre böcker i vår medlemsklubb.

   

   

  Här är några recensioner från läsare:

  Anna-Kestin ”Boken vänder sig till oss som äter antiinflammatorisk kost enligt AIP. Det är inspirerande recept med vackra bilder som har gjort min mat roligare – det blir annars lätt enformigt med AIP. Nu ska jag pröva brödrecepten!”

   

  Miriam ”Bra upplägg och trevliga bilder, informativ, lättläst och tydlig. ”

   

  Paula ”Jag har köpt den, tydlig och ett bra upplägg med bra, enkla recept och veckoschema. ”

   

  Vill du läsa delar ur boken gratis? Gå med här i vår medlemsklubb så får du tillgång till de 3 första kapitlen!

   

   

  Här är en beskrivning av boken från Lava Förlag:

  Är du nyfiken på läkande autoimmun kost? Lider du av magbesvär, allergier, kronisk inflammation, ledvärk eller autoimmun sjukdom? Då passar denna kokbok dig. Följ guiden på 28 dagar och upplev alla hälsovinster som autoimmun kost kan ge.

  Det autoimmuna köket är en kokbok med tydlig handledning som hjälper dig att snabbt komma igång med den speciellt läkande kosten AIP – det autoimmuna protokollet. Med bokens fyra veckors kostprogram i form av kompletta veckomenyer kommer du lätt in i de nya hälsovanorna.

  Du behöver inte slå upp i listor eller googla vad du kan äta eller bör utesluta, utan endast följa detta kompletta heltäckande upplägg. Det går bra att växla runt mellan de olika recepten precis som man vill och bygga en personligt anpassad meny. Det är över 50 enkla, populära och läckra recept för dryck, frukost, lunch, middag, mellanmål och fika.

   

   

  Vinn boken!

  Nu kan du också vinna ett ex av boken! Det du behöver göra är att gå med i vår medlemsklubb Paleoklubben (gratis de första 14 dagarna, därefter 69kr/mån, ingen uppsägningstid). Under veckans medlemsbrev kan du gå med i tävlingen som avgörs den 19 mars!

   

  I Paleoklubben hittar du över 400 autoimmuna recept och även en gemenskap där man kan få råd, tips och stöd. Vårt fokus ligger på att stötta medlemmarna kring kost och tillfrisknande. Vi har en unik egen FB-grupp där vi ger enklare kostrådgivning plus att du får mängder av fakta och tillgång till veckomenyer med inköpslistor, AIP-skola med mera.

  Välkommen!

   

  BLI MEDLEM – 14 DAGAR GRATIS

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  avatar
  2 Kommentarstråd
  2 Svar till kommentarstråd
  0 Följare
   
  Kommentar med flest reaktioner
  Populäraste kommentarstråden
  3 Kommentarens författare
  CeciliaMagdalenaAngela Nyligen kommenterat av
  Angela
  Angela

  Jag har precis blivit medlem och är gärna med i utlottningen av boken. Jag har ME och inte så mycket energi att planera och laga mat så en kokbok med bara ”tillåten” mat skulle underlätta mycket.

  Cecilia
  Cecilia

  Du är med i utlottningen! Välkommen 😊

  Magdalena
  Magdalena

  Hej,, blivit medlem nu( har tänkt på det ett tag ) och prövade igård blomkåls gnocchi,,inte alls svårt 🙂 lite tidskrävande men kul och dem är goda 😉 ej alls bra i köket men lyckades med dem ,,maken tyckte dem var goda ( han följer varken paleo eller glutenfritt) paleo
  Känns att det blir lättare följa AIP paleo iom det ej alltid är lätt,, Vore kul vinna boken få lite extra hjälp att kunna tillaga mat i framtiden,,/ ger ej upp fortsätter planera tillaga AIP paleo,

  Cecilia
  Cecilia

  Va kul! Ja de är goda! 😊👍