• Integritetspolicy (GDPR)

  Hej och välkommen till Swedish Paleo!

  Swedish Paleo finns för att ge personer inspiration och verktyg till att uppnå en positiv och god hälsa. Nedan följer de villkor som gäller när du använder Swedishpaleo.se

   

  Ansvar

  Vårt uppdrag på Swedish Paleo är att förse besökarna och medlemmarna information och kunskap kring Paleo och särskilt Autoimmun Paleo. Och detta främst genom att bidra med inspiration och tillvägagångssätt kring recept gällande detta.

   

  Observera att den information vi förmedlar på swedishpaleo.se inte är avsedd att ersätta samråd med kvalificerad läkare eller sjuksköterska. Vi uppmanar dig att informera din läkare, sjuksköterska eller annan vårdpersonal om förändringar du gör i din livsstil och diskutera dessa med honom eller henne.

  För frågor och funderingar om ditt hälsotillstånd, kontakta din läkare.

   

  Integritetspolicy

  Swedishpaleo.se åtar sig att skydda dina uppgifter och använda lämplig teknologi och krypteringsprogram för att skydda dina uppgifter, samt att upprätthålla strikta säkerhetsåtgärder för att förhindra obehörig åtkomst.

   

  Medlemsinformation

  För medlemmar sparas namn, adress, e-postadress samt den IP-adress som används vid beställningen. Vi sparar också uppgifter som rör din beställning och hur medlemmarna använder sajten (video, senast besök mm).
  Dina sparade personuppgifter och orderuppgifter visas på din konosida när du blivit medlem.

   

  Information till tredjepart

  Stripe

  Dina kortuppgifter sparas inte direkt hos swedishpaleo.se, istället använder vi Stripe för att hantera betalningar. När du betalar med kontokort hanteras den information som krävs för att behandla betalningen säkert via SSL-kryptering av vår betalningsleverantör Stripe.

   

  Google Analytics

  Google Analytics sparar cookies för att ge oss en bild av hur besökare använder webbplatsen. Informationen vidarebefordras till och lagras av Google. Denna information används för att förstå hur webbplatsen används och hur vi kan förbättra den.

   

  Mailchimp

  Swedishpaleo.se använder Mailchimp för att skicka nyhetsbrev och eventuella andra mejl. För de som har anmält sig till nyhetsbreven lagrar MailChimp information om e-postadresser, och om hur du interagerar med enskilda mejl (öppna och klicka).

   

  Rätt att begära ut och ändra personuppgifter

  Du har rätt att beställa ett utdrag av vilka uppgifter vi har om dig. Du kan också begära att vi rättar personuppgifter, eller att vi tar bort dina personuppgifter helt och hållet.

   

  För att beställa ut eller begära ändring av personuppgifter skicka ett brev till:

  Swedish Paleo
  Skolgatan 3
  149 30 NYNÄSHAMN
  Kom ihåg att ange ditt personnummer och att underteckna brevet.

   

  Medlemskapsvillkor

  Medlemskapet är gratis de första 14 dagarna. Om du avbryter medlemskapet under den perioden kommer inga pengar alls att dras.

   

  Första betalningen om 69 kr sker efter 14 dagar, och så nära som möjligt den dagen varje månad därefter. Om första betalningen exempelvis sker den 31 januari sker nästa betalning den 28 februari.
  Du kan se när din nästa betalning kommer att göras på sidan för ditt konto. Där kan du också när som helst avbryta ditt medlemskap. Inga ytterligare betalningar sker då.

   

  Det finns ingen bindningstid för medlemskapet, utan du kan när som helst säga upp ditt medlemskap. Som medlem får du enkel tillgång till en kontosida. För att avsluta medlemskapet klickar du på ”cancel” på din kontosida.

   

  Fler vanliga frågor och svar finns via denna länk. Om du har andra frågor om medlemskapet kontakta oss gärna på [email protected] (vi försöker svara inom 24 timmar, oftast tidigare).

   

  Fler frågor.
  Vanliga frågor och svar om medlemskap.

  Har du andra frågor eller funderingar? Mejla [email protected] (vi försöker svara inom 24 timmar, oftast tidigare).

  Jag vill bli medlem.
  Anmäl dig enkelt här.

  Mitt konto.

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer